Breaking News

Lazarusascending

Noi suntem ”Lazarus Ascending”

echipa de robotică a

Liceului Tehnologic „Mihai Viteazu” Vulcan , județul Hunedoara

Noi suntem „Lazarus Ascending”, echipa de robotică a Liceului Tehnologic „Mihai Viteazu” Vulcan. În echipa noastră participă elevi, toți având interesul comun, robotica. Pentru noi, robotica nu este singurul scop care ne-a îndemnat să participăm în această echipă. Cu toții ne dorim să câștigăm, să cunoaștem persoane noi și să ne distrăm.

We are „Lazarus Ascending”, the robotics team of the Vulcan „Mihai Viteazu” Technological High School. Students participate in our team, all having the common interest, robotics. For us, robotics is not the only goal that prompted us to participate in this team. We all want to win, meet new people and have fun.


25 septembrie 2024

Noaptea Cercetătorilor Europeni te așteaptă!

Echipa Lazarus Ascending te invită să descoperi lumea fascinantă a științei. Dacă îți plac 🔧 tehnologia, 🤖 robotica sau alte domenii 🧠 științifice, acest eveniment este pentru tine! Vino la 🛠️ ateliere interactive, demonstrații captivante și prezentări care îți vor stârni curiozitatea. Hai să ne distrăm 🎉, să învățăm 📚 și să vedem cum 🧪 știința poate schimba lumea.


Joi, 6 iunie, am avut onoarea de a primi o delegație din China la atelierul nostru. Una dintre profesoarele prezente, specialistă în robotică, ne-a oferit sfaturi valoroase și ne-a prezentat o echipă de robotică din China. De asemenea, am discutat despre diferențele și asemănările dintre țările noastre, încheind întâlnirea prin schimbul unor cadouri simbolice.


În perioada 4-5 aprilie am participat la „Ziua Porților Deschise” desfășurate în ambele școli afiliate liceului nostru. Cu această ocazie am prezentat viitorilor preșcolari, însoțiți de părinți, robotul realizat de echipă, aceștia fiind foarte încântați de cele văzute.


Odată cu începerea primăverii, dar și cu ocazia zilei de Mărțișor, membrii echipei au decis să împartă profesoarelor Liceului Tehnologic „Mihai Viteazu” Vulcan un mic cadou simbolic, câte un mărțișor confecționat de aceștia. Cu această ocazie echipa Lazarus Ascending vă urează o primăvară frumoasă

Third and last day at regionals!

Ultima zi din Regionala Arad ne-a adus o surpriză și o veste minunată: obținerea premiului Judge Award. Mulțumim juriului care a hotărât că merităm acest premiu.Chiar dacă pentru noi sezonul s-a terminat, munca nu se oprește aici, ci vom continua să muncim și să ne dezvoltăm mai mult pentru ca în anii următori să ajungem mai departe. De asemenea mulțumim sponsorilor care ne-au susținut, dar și echipei AlphaBit (@alphabit137) care ne-a mentorat pe parcursul acestui sezon. Nu în ultimul rând vrem să vă mulțumim vouă, urmăritorii noștri, pentru că ne-ați urmărit și apreciat munca depusă. „More than robots”


06.01.2024 Robotics Valley League Meet

În data de 06.01.2024, echipa noastră a avut privilegiul să fie gazda evenimentului Robotics Valley League Meet, împreună cu echipele AlphaBit(@alphabit137) și Wafy(@echipa_wafy). A fost o provocare nouă pentru noi, dar suntem extrem de mândri de rezultatele obținute. Mulțumim tuturor echipelor pentru participare și anticipăm cu nerăbdare să ne revedem în viitor.

💜#natieprineducatie#ftc#robot